Bosch komt met kindvriendelijke uitvoering IXO schroevendraaier

Ik heb het probleem nu al. Laat ik mijn IXO accuschroefmachine liggen, gaat mijn zoontje er mee vandoor. Even pappa helpen met klussen roept hij dan. Voor alle ouders die dit willen voorkomen, komt Bosch nu met een kindvriendelijke verpakking.

Er zijn al jaren speelgoedversies van de powertools van Bosch. Ideaal om kinderen te betrekken bij het klussen. Zo is er nu ook een speelgoedversie van de succesvolle IXO schroevendraaier gemaakt. Deze wordt nu in een bundel met de echte IXO schroevendraaier verkocht. Één voor pappa en één voor het kind is het idee. De speelgoedschroevendraaier is zelfs zo goed uitgewerkt dat ook die verwisselbare bitjes bevat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.