Review: Nerf Nitro DuelFury Demolition

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Zoals onze collega Arjan al een beetje had laten zien, de Nerf Nitro lijn is helemaal hot! Wij kregen van Hasbro de beschikking over de Nitro DuelFury Demolition. Een pakket met twee blasters, wij gingen samen met de kids op avontuur om te zien of twee blasters ook twee keer zo veel plezier is.

Unboxing:

De Nerf Nitro DuelFury wordt geleverd in een grote opengewerkt doos, met duidelijk zichtbaar de twee Nerf blasters. Ook zijn de vier bijgeleverde auto’s zichtbaar en wat accessoires om omver te rijden. Het geheel is heel kleurrijk en straalt aan alle kanten actie uit, van het vliegende autootje op de voorkant tot de lachende gezichten van de kinderen die de auto’s schieten.

In de doos zitten voor de volledigheid de volgende items.

2 x Nerf Nitro blasters
4 x schuimrubberen auto’s
8 x obstakels om doorheen / tegenaan te knallen
2 x een schans
2 x Vuurringen om doorheen te springen

Nerf Nitro Duelfury demolition blasters

De Nerf blasters zijn in twee kleuren uitgevoerd.Er is een overwegend blauwe en een groen/gele. De Blasters zijn verder identiek, maar door de verschillende kleuren krijgen de kleintjes geen ruzie over wie welke heeft....Of natuurlijk wel! De blasters voelen stevig aan en zijn voorzien van een vergrendelingsknopje op de onderkant. Deze zorgt ervoor dat er alleen 'geschoten' kan worden op het moment dat de blaster op de grond of een ander oppervlak staat. Slimmerds zullen stiekem de knop kunnen indrukken om de auto's toch midden in de lucht te kunnen lanceren.

Laden..Richten...VUUR!

De blasters zijn aan de achterkant voorzien van een haan om de veer aan te spannen. Dit gaat behoorlijk makkelijk en hoewel deze set bedoeld is voor vijf jaar en ouder ook goed te doen voor jongere kinderen. Eenmaal aangespannen kan de auto aan de voorkant geladen worden. Je kan één auto per keer laden. Daarna is het een simpel proces van richten op je favoriete schans of te slopen stellage en vuur! Het mechanisme werkt zoals we van Nerf gewent zijn soepel en zonder haperen. De kracht achter het systeem is behoorlijk te noemen de auto's komen als je ze over de grote schans lanceert zo een vier meter verderop tot stilstand. Dit is ruim voldoende om de pionnen en tonnetjes op spectaculaire wijze omver te kegelen.

Nerf Nitro auto’s

In deze verpakking van de Nerf Nitro Flashfury Chaos zitten vier Nerf Nitro auto’s. Opvallend is dat ze twee vormen hebben. In andere verpakkingen wijken de vormen niet altijd af. Ook de wielen zijn hetzelfde, al krijg je wel verschillende kleuren. De achterste wielen zijn weer van een laagje siliconen voorzien om meer grip te krijgen op de gun en de grond. De kleuren zijn wel verschillend. Doordat de auto’s van schuimrubber  zijn, leveren ze vrijwel geen schade op aan de inboedel.

De Nitro accessoires

Er worden diverse accessoires meegeleverd met deze set. Zo zijn er metaalkleurige tonnen en staanders die lijken op grote pionnen. Ook zitten er in deze set twee schansen om de auto’s te kunnen lanceren. Het lanceren doe je uiteraard bij voorkeur door de twee bijgeleverde vuurringen des doods! Deze vuurringen zijn zelf ook voorzien van een houder met een kleine schans. De schans is de hoge schans (er bestaan twee soorten) en zorgen voor maximale lancering van de wagens. Een schaterlach gegarandeerd.

De pionnen en tonnetjes zijn voorzien van het bekende Nerf logo en zien er keurig afgewerkt uit. Het leuke aan deze pionnen en tonnetjes is dat deze opgestapeld kunnen worden om ze vervolgens met een rotgang omver te kunnen kegelen!

Conclusie: Nerf Nitro DuelFury Demolition

Waren de jongens al erg verknocht aan de "gewone" Nerf guns, de blasters zijn misschien nog wel een grotere hit hier in huis. Het plezier van de auto's te laten vliegen en laten landen in de plantenbak, op tafel of in een stoel is erg groot. Ook het omver blasteren van de bijgeleverde kegels en pionnen is eindeloos leuk! Wat ons betreft het ideale cadeau voor jouw kind(eren).

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bas beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Stoer
  • Samen spelen
  • Kwaliteit

THE BAD

  • Geen
Bas

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram