B&O Introduceert haar goedkoopste multiroom speaker

Ieder zelf respecterend merk heeft tegenwoordig een multiroom platform. Zo ook B&O. Met de Beoplay M3 introduceert het merk alweer haar vierde speaker en dit is meteen de goedkoopste.

Design is al jaren erg belangrijk voor B&O, dit zien we ook terug in de Beoplay M3. Deze komt standaard al met verwisselbare, wollen en aluminium covers om de speaker op het interieur aan te passen. B&O heeft ontwerpster Cecile Manz aangetrokken om de M3 vorm te geven.

De geluidskamer van de speaker is opgebouwd op basis van een harde polymeer, plastic dus. De basis is van een zachter plastic waardoor de bass wel flink kan werken, maar de speaker niet van de tafel zal vallen.

De Beoplay M3 krijgt een eigen DSP mee met ABL (Adaptive Bass Linearization) om aan het ‘B&O’ geluid te komen. Daarnaast zit er bescherming in tegen mechanische en thermische overbelasting.

De Beoplay M3 maakt gebruik van het Beolink Multiroom platform, maar kan ook worden aangestuurd als Apple Airplay of Google Chromecast speaker.

De B&O Beoplay M3 kopen

De B&O Beoplay M3 gaat €299 kosten. Een passende muurbeugel €49. Wollen covers gaan €59 kosten en aluminium covers €69.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram