Arjan Olsder
Arjan Olsder

Stoere tuininnovaties voor de winter

Ook tijdens de wintereditie van Beurs Eigen Huis staat het buitenleven centraal. Niet alleen vinden we veel buitenarchitecten op de beurs, we vinden ook een hoop leuke innovaties.

En dan trappen we natuurlijk af met onze favoriet. Dé BBQ die de Komodo van het jaar 2017 award wist te winnen; De Takumi. De heren van het Nederlandse merk staan tijdens de beurs lekkere kippetjes te draaien. Zonde om buiten te laten staan? Natuurlijk niet. Die dingen overleven moeiteloos de Nederlandse winters. Ook als het een keertje wel sneeuwt.

 

 

Wil je echt buitenleven dan is niets stoerder dan een eigen boomhut in de tuin. Je weet wel, zoals op die programma’s op Discovery Channel. In Nederland worden ze ook gemaakt door Boomhut.nl. Ze noemen zichzelf de Crazy Constructions Company en maken bijzondere boomhutten.

 

Echt lekker buiten legen doe je met Design2Chill. Een bedrijf dat zich specialiseert in luxe buitenmeubels. Net als Esthec Terrace trouwens.

Bijzonder wordt het met de Quan Garden Art Nederland buitenmeubels. Robuuste buitenkeukens en vuurtafels waar je ook een burgertje op kunt bakken.

Wil jij ook naar Beurs Eigen Huis? Wij geven kaarten weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.