GadgetGear.nl

Winnen: 5x 2 kaarten voor Beurs Eigen Huis

Deze hele week geven we kaarten weg voor Beurs Eigen Huis in Utrecht. Tijdens de beurs is GadgetGear aanwezig en op zaterdag 7 oktober organiseren we een podiumsessie over domotica en robotica.

Beurs Eigen Huis is een beurs voor iedereen die bouw of verbouwplannen heeft. Van een nieuwe tuin tot een nieuwe badkamer. Meer en meer is er aandacht voor de integratie van domotica en andere slimme oplossingen in en om de woning. Sinds 2015 is GadgetGear.nl met Het Innovatieve Huis ook aanwezig tijdens de beurs.

Op verschillende momenten tijdens deze dagen is het mogelijk om aan te schuiven. Vanuit het bloggershome helpen we jou te innoveren. Jouw plan naar een hoger niveau te trekken of in ieder geval voor te bereiden op een toekomst met domotica en robotica.

Wil jij gratis naar Beurs Eigen Huis? Mail dan naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Iedere dag kiezen we een winnaar die een gratis set van 2 kaarten krijgt en dit doen we 5 dagen lang.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.