Overal een bioscoop met de Celluon PicoBit-S

Celluon PicoBit S kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Overal je eigen bioscoop creëren. Dat kan met de Celluon PicoBit-S projector. Een kleine beamer die gewoon in je broekzak past. Het idee is verre van nieuw. In 2011 reviewden we al één van de eerste betaalbare pico projectoren. Maar PicoBit-S is niet heel betaalbaar. Hier gaat het om prestaties.

De PicoBit S is een laserprojector op basis van projectietechniek van Sony. Deze levert een helderheid van 63 ANSI-lumen. De projectie is HD-Ready op 720p en daarmee vergelijkbaar met bijvoorbeeld de LG Minibeam die we vorig jaar hebben getest. Al is deze wel heel veel kleiner.

De Celluon PicoBit S draait op Android 5.1.1 en kan dus zelfstandig content weergeven. In hoeverre een update naar Android 8 erin zit, is nog onduidelijk. Merken als Google, Samsung en Huawei zijn al wel druk met de uitrol van Android 8. Gezien de PicoBit S momenteel drie versies achterloopt, geeft de fabrikant op deze manier wel het gevoel dat het product al richting end-of-life status gaat.

Beeld kan ook worden aangeleverd via HDMI en er is ondersteuning voor Miracast en DLNA. Opvallend is de aanwezigheid van een USB-C aansluiting. Extreem comfortabel, maar niet veel toegepast bij Android 5 hardware. In hoeverre de poort erachter op USB 2 of 3 draait, is niet gespecificeerd. De vorm van de poort zegt immers niets over de ondersteunde technologie.

Update: Lees onze review

De Celluon PicoBit S kopen

De Celluon PicoBit S krijgt een adviesprijs van €499 mee.

Celluon PicoBit S kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram