Gerucht: Apple Face ID komt ook naar de iPad Pro

Het lijkt erop dat Apple haar technologie voor gezichtsherkenning compatible gaat maken met haar tablets. Bronnen zoals MacRumors en 9to5Mac melden dat Face ID naar de iPad Pro komt.

Deze transitie is niet geheel verrassend. De iPad Pro bevindt zich, net als de iPhone X, in een veel hoger prijssegment. Toch hebben huidige eigenaren van iPad Pro tablets pech. De Face ID technologie heeft een IR projector nodig om het gezicht te kunnen meten. Deze projector zit alleen in nieuwe hardware.

Het gerucht is afkomstig van analist Ming-Chi Kuo. Ming-Chi Kuo zou dit kenbaar hebben gemaakt via een investeerdersnotitie. Nu dit bekend is, zal de speculatie over de nieuwe tablet ook weer op gang komen. Zal de nieuwe generatie iPad Pro tablets dezelfde randloze ervaring gaan bieden als de iPhone X?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events