Fossil introduceert haar kleinste connected horloge

Fossil heeft afgelopen week twee connected horloges aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om de Q Neely en Q Jacqueline. Beide horloges zijn gericht op de vrouw en hebben een klassiek ontwerp meegekregen.

Handig is dat de Q Neely (op de foto) en Q Jacqueline over drie snelkoppelingen beschikken om zo op een smartwatch direct apps te laten starten. Bijvoorbeeld de camera app om een foto te kunnen nemen, of simpelweg een alarmpje af laten gaan zodat je jouw smartphone terug kunt vinden. De accuduur van het horloge ligt op zes maanden op een enkele batterij.

Vanuit de nieuwe Fossil Q app kunnen ook notificaties zorgen ingesteld en is het nu gemakkelijker om de connected Q horloges aan te passen op tijdzones.

De Fossil Q Neely en Q Jacqueline kopen

De twee nieuwe conected klokjes gaan €179 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram