Logo GadgetGear.nl
Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Razer en Fossil presenteren nieuwe smartwatch voor gamers

Fossil produceert al jaren smartwatches voor een breed scala merken. Denk aan Diesel, Armani, DKNY, Michael Kors, Puma, Emporio Armani en nu ook weer opnieuw voor Razer.

De nieuwe trots is de Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch. Deze limited edition smartwatch op basis van WearOS by Google is helemaal vormgegeven naar de merkbeleving van Razer. Inclusief drie exclusieve Razer watchfaces.

Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch

Zoals het gros van de slimme klokjes die Fossil op dit moment op de markt brengt, ligt onder de motorkap de Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ chipset met 1GB werkgeheugen. Voor apps en muziek krijg je nog een 8GB opslagruimte. De smartwatch komt met een zwarte 44mm behuizing. De smartwatch komt met 22mm bandjes in zwart en Razer-groen.

Zover we in het persbericht konden zien, zijn er geen specifieke gaming functies in deze smartwatch anders dan wat Wear OS in het algemeen te beiden heeft. In 2022 krijg je de WearOS 3 update op deze smartwatch. In totaal laat Razer 1.337 van deze klokjes produceren met een prijskaartje van $329.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.