Denon Heos brengt opnieuw een rackmountable multi-room versterker uit

Als er één ding is waar Denon’s Heos zich goed in weet te onderscheiden, dan is dit de mogelijkheid om eigen speakers aan het netwerk toe te voegen. Oké, met Sonos kan dit ook. En als je het niet erg vindt om met losse versterkers te klooien, lukt dit bij vrijwel iedereen. Maar Heos doet het net even beter.

Met de Heos Super Link komt een nieuw rackmountable systeem op de markt met ondersteuning voor vier multiroom zones in huis. Compleet onzichtbaar omdat de speakers direct vanuit de Heos Super Drive worden aangestuurd. Bovendien integreert het al met high-end domotica systemen van Control4, Crestron, RTI, URC en ELAN.

De Denon Heos Super Drive beschikt over vier stereo zones met analoge, glasvezel- en coaxiale uitgangen voor elke zone. Er zijn ook twee ethernetpoorten aanwezig om zo redundancy op te bouwen. Handig bij een zwak netwerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.