Toen Denon haas grote concurrent voor Sonos lanceerde, presenteerde het niet alleen het merk Heos. Denon presenteerde ook een waanzinnig, futuristisch design. En dat moet maar net mooi staan in je interieur. De nieuwe Denon Home lijn is Heos, maar dan interieur-neutraal.

Wie het nieuws rondom Heos een beetje heeft gevolgd, weet dat Heos allang geen eiland meer is binnen Denon. Het multiroom platform wordt in steeds meer Denon producten gestopt. Maar met Denon Home speelt Denon weer in op het leveren van puur slimme speakers. Daarbij is de Denon Home 150 duidelijk gepositioneerd als directe tegenhanger van de Sonos One. De Denon Home 250 en Denon Home 350 zijn optisch veel minder als tegenhangers van specifieke Sonos speakers ontworpen.

Denon Home 350

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.