GadgetGear.nl

IFA: AfterShokz presenteert de Trekz Air

Gisteravond lanceerde AfterShokz haar nieuwe AfterShokz Trekz Air. Het is een nieuwe uitvoering van de AfterShokz Trekz die vooral een stuk lichter is geworden. Verder blijft het de bekende headset op basis van botgeleiding die tijdens het sporten zorgt dat je alles om je heen blijft horen.

De headsets van AfterShokz zijn bijzonder door deze botgeleiding. In de praktijk betekent dit dat de muziek via vibraties op het kaakbeen naar de gehoorgang wordt getransporteerd. Je plaatst de ‘oortjes’ van deze headset dan ook niet op je oor, maar er een stukje voor. Hierdoor blijf je alles om je heen horen en wordt de muziek deel van het omgevingsgeluid. Vooral tijdens het sporten is dit een hele veilige manier van muziek luisteren.

De AfterShokz Trekz Air is een stuk lichter dan haar voorganger. Dit komt onder anderen door een forse aanpassing van het frame. Dit is dunner geworden en behoudt haar stevigheid door een constructie van titanium. Natuurlijk is het headsetje zweetbestendig. Daarnaast ontwikkelde AfterShokz ook haar PremiumPitch+ technologie om te zorgen dat het geluid nog verrassend goed is tegen de tijd dat het de gehoorgang bereikt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.