GadgetGear.nl

IFA: AfterShokz presenteert de Trekz Air

Gisteravond lanceerde AfterShokz haar nieuwe AfterShokz Trekz Air. Het is een nieuwe uitvoering van de AfterShokz Trekz die vooral een stuk lichter is geworden. Verder blijft het de bekende headset op basis van botgeleiding die tijdens het sporten zorgt dat je alles om je heen blijft horen.

De headsets van AfterShokz zijn bijzonder door deze botgeleiding. In de praktijk betekent dit dat de muziek via vibraties op het kaakbeen naar de gehoorgang wordt getransporteerd. Je plaatst de ‘oortjes’ van deze headset dan ook niet op je oor, maar er een stukje voor. Hierdoor blijf je alles om je heen horen en wordt de muziek deel van het omgevingsgeluid. Vooral tijdens het sporten is dit een hele veilige manier van muziek luisteren.

De AfterShokz Trekz Air is een stuk lichter dan haar voorganger. Dit komt onder anderen door een forse aanpassing van het frame. Dit is dunner geworden en behoudt haar stevigheid door een constructie van titanium. Natuurlijk is het headsetje zweetbestendig. Daarnaast ontwikkelde AfterShokz ook haar PremiumPitch+ technologie om te zorgen dat het geluid nog verrassend goed is tegen de tijd dat het de gehoorgang bereikt.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten