Dit is de Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Hoe hij eruit zou komen te zien was al lang bekend. De Samsung Galaxy Note 8 lijkt één van de moeilijkst te bewaren geheimen voor de Koreanen. Zojuist is het toestel gepresenteerd en we hebben nu alle specs voor je.

Dankzij het infinity display (dat we ook van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ kennen) is Samsung in staat geweest om het grootste display tot nu in een Galaxy Note smartphone te zetten zonder dat het toestel echt enorm groot wordt. Het display heeft een doorsnede van 6,3 inch, wat al heel dicht in de buurt komt van het formaat van kleinere tablets.

Het display heeft een QHD resolutie meegekregen en natuurlijk heeft Samsung weer voor een Super AMOLED display gekozen. Het zou geen Note zijn zonder S-Pen. Het display is geoptimaliseerd voor de pen met de kleine punt. De punt is bovendien opnieuw kleiner geworden.

Onder de motorkap ligt weer een octa-core chipset. Het is nog niet duidelijk welke wij precies krijgen, maar het is de combinatie 2.3GHz+1.7GHz of 2.35GHz en 1.9GHz. Er komen opties met 64GB, 128GB en 256GB interne opslagruimte. Samsung installeert standaard Android 7.1.1.

Multitasken is belangrijk geworden voor de zakelijke gebruiker. LG is hier slim op in gesprongen met haar G6 en Q6 smartphones. Net als LG, levert Samsung nu een speciale app die andere apps optimaliseert. In dit geval de App Pair.

Ook het always on display heeft een productiviteitsupdate ontvangen. Zo is het nu ook mogelijk om snel aantekeningen te maken op dit scherm. Er kunnen tot 100 aantekeningen worden opgeslagen. Met S Pen translate kun je on the fly teksten vertalen.

Samsung ontwikkelde voor de Galaxy Note 8 opnieuw een krachtiger camera en opnieuw is het een dual-camera met een resolutie van 12 megapixels en optische beeldstabilisatie. Iets dat Samsung al tot in perfectie deed met de Galaxy S8 series.

Het toestel is water en stofbestendig, net als de S8 series. Er kan weer draadloos worden opgeladen en er zijn enorm veel beveiligingsopties aanwezig waaronder Samsung Knox en gezichtsherkenning. Ook Dex is weer aanwezig om de productiviteit te verhogen.

Samsung besteedt in haar persbericht ook extra aandacht aan de accuproblematiek van de Note 7 door aan te geven dat de accu’s van de Note 8 op 8 punten worden gecheckt.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 8 gaat €999 kosten en Samsung begint met het uitleveren van zwarte en gouden modellen. Bij een pre-order krijg je gratis Dex.

Samsung Galaxy Note 8 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.