GadgetGear.nl

Heelight, de smart lamp die je aanstuurt met geluid

Met Hue heeft Philips de markt voor slimme verlichting letterlijk vormgegeven. Inmiddels zijn er heel wat alternatieven die niet alleen gebruik maken van Zigbee, maar ook van bluetooth en WiFi. Binnenkort verschijnt de eerste LED lamp die wordt aangestuurd door geluid. De Heelight.

Ook de Heelight komt met een app en deze maakt allemaal vrolijke geluidjes om de lamp te programmeren. Toch blijft het daar niet bij. De lamp bevat ook een aantal grapjes. Zo kan het reageren op een vingerknip, maar kun je de lamp in kaars modus letterlijk uitblazen. Bij deze lamp richt de ontwikkelaar zich vooral op animaties. Het gaat dus vooral om decoratieve verlichting. het is een standaard E27 lamp, dus je kunt hem in het gros van de fittingen in huis kwijt.

De Heelight verschijnt binnenkort op Kickstarter.

Reageren