GadgetGear.nl

Frozen Yoghurt maken ala Nespresso

Zelf ijs maken kan nogal een klus zijn als je geen professionele apparatuur hebt. Helemaal als het om de froyo, Frozen Yogurt gaat. De Wim belooft dé Nespresso ervaring onder de froyo liefhebbers te zijn met haar instant froyo capsules.

Net als het Nespresso systeem werkt de WIM op basis van capsules. Hierin zit de yoghurt en de smaakmaker die erbij hoort. In de capsules zit poeder, dus je moet zelf even verse melk toevoegen. Je stopt de capsule in de machine en die levert je met 10 minuten een verse froyo.

De machine heeft een bijzonder stukje technologie aan boord om de Froyo zo snel te kunnen maken. De machine kan tot ongeveer 10 graden onder nul koelen en bereikt die temperatuur na ongeveer 90 seconden gebruikt te worden.

Op dit moment komt WIM met 9 verschillende smaken voor deze ijsmachine. Iedere portie bevat 150 calorieën.

1 reactie

  • Eigenlijk raar dat niemand eerder hierop gekomen is. Net als koffie is ook iets als ijs iets dat veel mensen vaker eten en echt van willen genieten.

    Iets van een toetjes-apparaat zou wel moeten kunnen werken. Alleen lastig om echt verse producten te verwerken in iets dergelijks.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten