Arjan Olsder
Arjan Olsder

Frozen Yoghurt maken ala Nespresso

Zelf ijs maken kan nogal een klus zijn als je geen professionele apparatuur hebt. Helemaal als het om de froyo, Frozen Yogurt gaat. De Wim belooft dé Nespresso ervaring onder de froyo liefhebbers te zijn met haar instant froyo capsules.

Net als het Nespresso systeem werkt de WIM op basis van capsules. Hierin zit de yoghurt en de smaakmaker die erbij hoort. In de capsules zit poeder, dus je moet zelf even verse melk toevoegen. Je stopt de capsule in de machine en die levert je met 10 minuten een verse froyo.

De machine heeft een bijzonder stukje technologie aan boord om de Froyo zo snel te kunnen maken. De machine kan tot ongeveer 10 graden onder nul koelen en bereikt die temperatuur na ongeveer 90 seconden gebruikt te worden.

Op dit moment komt WIM met 9 verschillende smaken voor deze ijsmachine. Iedere portie bevat 150 calorieën.

Eén reactie

  1. Eigenlijk raar dat niemand eerder hierop gekomen is. Net als koffie is ook iets als ijs iets dat veel mensen vaker eten en echt van willen genieten.

    Iets van een toetjes-apparaat zou wel moeten kunnen werken. Alleen lastig om echt verse producten te verwerken in iets dergelijks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.