GadgetGear.nl

Chipolo Card, de race om de dunste itemtracker is begonnen

Lang leek de markt voor de itemtrackers doodgebloed. Vele merken, geen onderscheidende functies. Tile en Chipolo lijken de handschoen nu te hebben opgepakt in introduceren vlak na elkaar flinterdunne itemtrackers.

Daarbij zijn de specs van de Chipolo wel heel sterk. Het flinterdunne kaartje meet slechts 2.15mm dik. Ook bij Chipolo gaat de accu naar verwachting een jaar mee en is deze niet op te laden. Voor een oplaadbare accu is gewoon geen ruimte. Bovendien moet het kleine kaartje toch een alarmsignaal van 100dB produceren. Ideaal voor in de portemonnee dus.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten