Lang leek het erop dat het merk zelfstandig zou blijven, maar de naam Withings gaat binnenkort toch echt verdwijnen. Na de overname door Nokia in april 2016 gaat Nokia haar naam op de producten zetten.

Deze strategie van Nokia is erg slim. Hoewel er al een aantal merken is met een breed assortiment accessoires, is niemand zo groot in eHealth als Withings. Door al die producten onder de vlag van Nokia uit te gaan brengen, knalt het merk op dat gebied echt de markt in.

Zeer waarschijnlijk zal ook de Withings Health app worden vervangen door een Nokia versie. En daarmee krijgen vele iOS en Android gebruikers ineens een belangrijke Nokia app op hun misschien niet-Nokia smartphone.

Deze stap volgt overigens op de brede introductie van Nokia’s smartphones in Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.