GadgetGear.nl

Microsoft presenteert toetsenbord met verborgen vingerafdruksensor

Of de vingerafdruksensor nou wel of niet onder het scherm van de nieuwe iPhone komt te zitten, Microsoft laat in ieder geval alvast zien dat verbergen prima kan. Al is het niet op oppervlak dat doorzichtig moet zijn.

Enigszins onverwacht heeft Microsoft haar Modern Keyboard gepresenteerd. Het Microsoft Modern Keyboard valt op in haar vormgeving. Daarin volgt Microsoft toch een beetje de lijn van toetsenborden die al jaren door Apple worden gemaakt. Maar er is meer, die vingerafdruksensor.

Die zit namelijk onder een reguliere knop verstopt. Microsoft gebruikt hiervoor de Windows knop rechts van de spatiebalk. De knop kan moeiteloos vingerafdrukken herkennen welke weer gebruikt kunnen worden door Windows Hello.

Het nieuwe toetsenbord is niet alleen compatibel met Windows 10 computers. Het zou ook moeten werken met MacOS en Android producten. Het is onduidelijk of die ook wat hebben aan de vingerafdruk knop.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten