GadgetGear.nl

BBQ van het jaar 2017: Beste portable (Cobb premier)

Een portable bbq is natuurlijk de ultieme reisgenoot. Overal je BBQ bij je hebben en te pas en te onpas het ding aansteken voor heerlijke grill sessies.
De laatste tijd zijn er erg druk geweest op de redactie om alle barbecues te kunnen testen. Het is dan ook fijn om je soms even af te zonderen je BBQ mee te nemen en rustig in de buitenlucht te grillen.

BBQ VAN HET JAAR 2017

Wie GadgetGear heeft gevolgd, de afgelopen maanden, heeft enorm veel BBQ reviews voorbij zien komen. We hebben gestest, ervaren, geschreven en vooral veel gegeten ???? Nu is het tijd om onze best scorende BBQ’s apart in het zonnetje te zetten en te belonen met de Award: Beste BBQ van het jaar 2017.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Award: Beste portable van 2017

In mijn review over de Cobb premier schreef ik als conclusie de volgende tekst.

U hoeft geen helderziende te zijn om na bovenstaande gelezen te hebben te weten wat de conclusie is. De Cobb premier is een top barbecue, met ontzettend veel mogelijkheden. Het feit dat deze ook nog eens koel blijft en makkelijk mee te nemen is blijft een mooi voordeel. De Cobb is wat mij betreft de ideale tafel barbecue. Een handige bbq om ook mee te nemen op vakantie. Dat wordt extra genieten in de zomerzon!

Na een tweetal maanden extra gebruik kan ik dit alleen maar onderschrijven. De Cobb premier is een fijne en handige BBQ om erbij te hebben. Wij nemen hem mee naar het strand, het plaatselijke speelbos en hij staat vooraan om de auto in te gaan voor de vakantie.
Kwaliteit is een belangrijke feature en dat is waar de Cobb ook in uitblinkt. De materialen zijn van hoog niveau en zijn goed schoon te krijgen. Ontzettend handig is dat de mantel van de Cobb altijd koel blijft en deze dus te verplaatsen is.

De Cobb premier wint wat ons betreft dus overtuigend de categorie portable. Mooi afgewerkt, leuk concept en te voorzien van veel accessoires.
Wil je de review nog eens lezen:

Cobb Premier review

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten