GadgetGear.nl
Joseph Joseph Titan

Slim besparen op afvalkosten met Joseph Joseph

Het is de designers van Joseph Joseph weer gelukt een bijzondere keukengadget te ontwikkelen. Ze kwamen al eerder met slimme afvaloplossingen voor in en om de keuken, maar met de Titan ga je gewoon geld besparen.

Of je nou betaald per afvalzak of containerlediging, in veel gemeenten kost de afvalverwerking veel geld. En je betaalt voor een groot deel voor de lucht die je laat verwijderen. Met de nieuwe Joseph Joseph Titan is dit verleden tijd.

De nieuwe Joseph Joseph Titan is een slimme vuilnisbak door het compressiesysteem dat erin zit. Daarmee druk je de afval in de RVS vuilnisbak samen. Het systeem zou zo goed werken dat je tot drie keer zoveel afval in één Titan kwijt kunt. En dit zonder dat de afvalzak zal scheuren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Het geheim zit hem in dat Joseph Joseph ook heeft nagedacht over het leven van de afvalzak. De Joseph Joseph Titan is voorzien van speciale luchtkanalen die voorkomen dat de afvalzak vastzuigt tijdens het aandrukken van het vuil.

Naast dat je minder afvalzakken verbruikt, gooi je ook minder afvalzakken weg. En dat is weer beter voor het milieu. Binnenkort lees je alles over onze ervaring met deze nieuwe oplossing van Joseph Joseph.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten