Slim besparen op afvalkosten met Joseph Joseph

Joseph Joseph Titan

Het is de designers van Joseph Joseph weer gelukt een bijzondere keukengadget te ontwikkelen. Ze kwamen al eerder met slimme afvaloplossingen voor in en om de keuken, maar met de Titan ga je gewoon geld besparen.

Of je nou betaald per afvalzak of containerlediging, in veel gemeenten kost de afvalverwerking veel geld. En je betaalt voor een groot deel voor de lucht die je laat verwijderen. Met de nieuwe Joseph Joseph Titan is dit verleden tijd.

De nieuwe Joseph Joseph Titan is een slimme vuilnisbak door het compressiesysteem dat erin zit. Daarmee druk je de afval in de RVS vuilnisbak samen. Het systeem zou zo goed werken dat je tot drie keer zoveel afval in één Titan kwijt kunt. En dit zonder dat de afvalzak zal scheuren.

Het geheim zit hem in dat Joseph Joseph ook heeft nagedacht over het leven van de afvalzak. De Joseph Joseph Titan is voorzien van speciale luchtkanalen die voorkomen dat de afvalzak vastzuigt tijdens het aandrukken van het vuil.

Naast dat je minder afvalzakken verbruikt, gooi je ook minder afvalzakken weg. En dat is weer beter voor het milieu. Binnenkort lees je alles over onze ervaring met deze nieuwe oplossing van Joseph Joseph.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.