Asustor komt met een uitbereidingsunit voor haar NAS systemen

NAS fabrikant Asustor heeft voor het eerst in haar geschiedenis een uitbreidingsunit voor haar NAS servers geproduceerd. Synology doet dit al een tijdje voor iedereen die meer harddrives nodig heeft dan in de NAS passen. Met de AS6004U krijgen Asustor gebruikers dezelfde vrijheid.

De Asustor AS6004U moet je vooral zien als een NAS zonder echte softwarelaag. De harddrives kunnen erin en worden aangestuurd, maar alle smarts komen gewoon van jouw standaard Asustor NAS. Die bepaalt dus ook voor een groot deel de snelheid van het systeem en welke mogelijkheden je krijgt met de data op de schijven.

De verbinding tussen de AS6004U en jouw NAS verloopt via een speciale USB 3.0 stekker die een speciale clip heeft om te voorkomen dat je deze er per ongeluk uit trekt. Qua uiterlijk ziet de AS6004U er verder uit als de gemiddelde Asustor NAS. De AS6004U kan met schijven tot 10TB overweg. Je kunt maximaal 3 AS6004U systemen aan een Asustor NAS koppelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.