Er komen meer, verschillende Blackberry apparaten

Het lijkt weer goed te gaan met BlackBerry. Gisteren was er een zogenaamde ‘earnings call’ met de baas van het Canadese bedrijf waarbij investeerders vragen konden stellen. BlackBerry heeft in dit gesprek aangegeven dat er meer hardware met de BlackBerry naam zal komen.

Op dit moment fabriceert TCL smartphones met de BlackBerry naam erop. TCL heeft in vele markten exclusiviteit gekregen. BlackBerry sluit niet uit dat anderen, in andere markten ook smartphones gaan bouwen. Zoals de directeur het verwoord; BlackBerry zoekt naar andere ‘endpoints’ in haar licentieprogramma. Dus het zou maar zo kunnen dat we weer een BlackBerry PlayBook tablet op basis van Android gaan zien, zakelijke apparaten zoals meetapparatuur en pinterminals. Voorwaarde is wel dat de beveiligingssoftware van BlackBerry aanwezig is zodat gebruikers de naam blijven identificeren met veiligheid en privacy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram