Het lijkt weer goed te gaan met BlackBerry. Gisteren was er een zogenaamde ‘earnings call’ met de baas van het Canadese bedrijf waarbij investeerders vragen konden stellen. BlackBerry heeft in dit gesprek aangegeven dat er meer hardware met de BlackBerry naam zal komen.

Op dit moment fabriceert TCL smartphones met de BlackBerry naam erop. TCL heeft in vele markten exclusiviteit gekregen. BlackBerry sluit niet uit dat anderen, in andere markten ook smartphones gaan bouwen. Zoals de directeur het verwoord; BlackBerry zoekt naar andere ‘endpoints’ in haar licentieprogramma. Dus het zou maar zo kunnen dat we weer een BlackBerry PlayBook tablet op basis van Android gaan zien, zakelijke apparaten zoals meetapparatuur en pinterminals. Voorwaarde is wel dat de beveiligingssoftware van BlackBerry aanwezig is zodat gebruikers de naam blijven identificeren met veiligheid en privacy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.