GadgetGear.nl
Polycom EagleEye Director II

Polycom introduceert de eindbaas onder videoconferencing systemen

Polycom kom je in vrijwel iedere vergaderkamer tegen, maar echt spannend is het spul doorgaans niet. In ieder geval niet voor ons om er over te schrijven. Toch hebben ze nu een nieuw systeem aangekondigd dat er wel heel bijzonder uitziet. Het EagleEye Director II camerasysteem ziet er wel heel bijzonder uit.

De EagleEye Director II is uitgerust met twee webcams die volledige pan & tilt ondersteuning bieden. Daarnaast lijkt er nog een derde camera aanwezig in de balk. Deze zal er zijn voor het totaaloverzicht dat het system van de vergadertafel kan leveren. De twee pan & tilt camera’s zorgen ervoor dat ze op sprekers inzoomen. Zo is de spreker automatisch steeds in beeld, maar kan de camera de hele ruimte weergeven op het moment dat iedereen zich met het gesprek gaat bemoeien.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.