Lenovo gaat groter inzetten op Moto Mods

MotoMods Type Cover

In onze review werd het al meteen duidelijk; met de Moto Mods heeft Lenovo gezien dat modulaire smartphones gewoon tof zijn en de toekomst hebben. Misschien nog niet op het niveau dat je even van chipset kunt wisselen, maar wel op een manier dat ze de gebruikservaring een enorme lift geven. Waar LG het concept voor nu in de ijskast heeft gezet, zet Lenovo er nog groter op in.

Tijdens de CES werd al duidelijk dat we binnenkort een qwerty toetsenbord als Moto Mod mogen verwachten. Een no-brainer voor iedereen die veel, lange berichten moet versturen met zijn of haar smartphone. Met een fysiek toetsenbord lever je immers geen ruimte op het display in en is het gemakkelijk om te tikken op de tast.

In december gaf Lenovo al te kennen ambitieus te zijn en jaarlijks 12 Moto Mods te willen lanceren. Maar er bestaat ook nog zoiets als gewoon een goed idee hebben. Het lijkt er dan ook op dat Lenovo van het idee van 1 mod per maand afstapt. Daar staat tegenover dat Lenovo wel 3 tot 5 Moto Mods per kwartaal wilt lanceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.