Gelekt: Lenovo gaat een toetsenbord uitbrengen als MotoMod

MotoMods Type Cover

Met de introductie van de BlackBerry KeyOne krijgen we eindelijk weer eens een Android smartphone met een fysiek toetsenbord. Bij Lenovo anticipeerden ze hier kennelijk al op. En tadaa, een mooie usecase voor het MotoMods systeem.

Inderdaad. Er komt een MotoMod uit met een volledig qwerty toetsenbord voor de Moto Z Play series van Android smartphones. Met de MotoMod kun je het toetsenbord onder het toestel vandaan schuiven. Een systeem dat we nog kennen van de oude Windows Mobile toestellen van vroeger die met name door HTC werden ontwikkeld.

Hoewel het hier nog duidelijk om een render lijkt te gaan, is het aannemelijk dat Lenovo deze MotoMod tijdens het Mobile World Congress (MWC) zal tonen. Als dat zo is, laten wij je dat natuurlijk meteen weten.

Via Andro4all.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.