GadgetGear.nl
Epson Paperlab

Epson brengt compacte papier recycling machine naar Europese kantoren

Als het goed is kennen we allemaal de voordelen van het inzamelen van oud papier; we maken er nieuw papier van. Maar waarom het hele proces buiten de deur laten plaatsvinden wanneer je een groot kantoor hebt? Epson laat zien dat het ook gewoon in-house kan met de Paperlab.

De Paperlab is dan wel een wat grote machine, hij is wel gemaakt om op kantoor te plaatsen. De machine is in staat om gebruikt printpapier direct te gaan recyclen. Afhankelijk van het gewenste formaat en de dikte van het papier, kan de Paperlab duizenden vellen per dag produceren. Bovendien is het een droog proces terwijl er normaal veel water voor nodig is om papier te recyclen. Daarnaast zorgt de machine ervoor dat documenten op een veilige manier vernietigd worden.

Epson introduceerde de Paperlab afgelopen jaar al en verkoopt de machine nu nog vooral in Japan. Vanaf het najaar in 2018 zal ook de verkoop in Europa van start gaan. Momenteel staat de eerste machine op de CeBIT beurs in Duitsland om toekomstige eigenaren vast op te warmen voor het idee.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten