Denon lanceert 5.1 surround systeem voor Heos

Denon Heos AVR

Denon en Marantz kenden al een paar goede surround receivers met Heos ondersteuning, maar gaat nu een stap verder. Binnen het Heos multi-room merk levert het nu een pure 5.1 surround sound receiver.

De nieuwe receiver maakt het mogelijk om jouw bestaande 5.1 speakers aan te sluiten in het Heos multi-room landschap. Of jouw 2.1 set met andere Heos speakers die voor de geluidskanalen achter de kijker zorgen. Vier HDMI ingangen zorgen ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor al je consoles ;-).

De receiver is opgebouwd op basis van een klasse D versterker die op alle vijf de kanalen 100 Watt kan leveren. De receiver is ook met een bluetooth ontvanger uitgerust voor directe audiostreams. Iets waar Heos vrijwel als eerste ondersteuning voor bood. Er is een HDMI ARC aansluiting alsmede een optische en coaxiaal ingang. Het is ook mogelijk om via een analoge aansluiting een stereosignaal aan te leveren. Bijvoorbeeld van een platenspeler. Tenslotte is er nog een uitgangssignaal voor een subwoofer.

Denon Heos AVR

Beschikbaarheid

De Denon Heos AVR ligt vanaf april in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.