GadgetGear.nl
Denon Heos Bar

Denon Heos introduceert een nieuwe soundbar en subwoofer

Denon heeft nog maar net een 5.1 surround receiver voor het Heos multi-room platform gelanceerd, of er komen alweer twee producten bij. Een nieuwe uitvoering van de soundbar en een nieuwe uitvoering van de subwoofer.

Heos Bar

De Heos Bar is dé nieuwe soundbar van Heos en de tweede in de familie. Zo ver wij kunnen zien is Heos het enige multi-room audiomerk waar je op dit moment uit twee modellen kunt kiezen. Het is een soundbar met drie audiokanalen. Met behulp van twee Heos 1 speaker is deze om te bouwen tot een 5.1 surround sound ervaring. Met een breedte van 127 CM past hij prima onder wat grotere TV’s. De drivers zijn in een hoek van 45 graden geplaatst om zo het geluid goed te kunnen verspreiden. De soundbar kan overweg met Dolby True HD en DTS-HD.

Heos Subwoofer

De Heos Bar maakt het 3.1 of 5.1 surround sound systeem af door te zorgen voor de bass. De subwoofer is uitgerust met een klasse D eindversterker en twee 13,5 cm drivers. De subwoofer mag zowel staand als liggend worden geplaatst.

Denon Heos Subwoofer

Reageren