Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack met 4.5 sterren.

The Good
  • Mooi compact qua vorm
  • Anti-slip
  • 2.200mAh
  • qI ontvanger voor draadloos laden
The Bad
  • Alleen gelijktijdig met het toestel te laden


Hoewel het zo logisch lijkt, is de JBL SoundBoost Moto Mod niet te gebruiken als powerbank. Het kan bijna niet anders dan dat Lenovo deze keuze heeft gemaakt om die andere partner in het project een beetje te beschermen. We hebben het over Incipio die een hele mooie, strakke powerbank voor de Moto Z oplevert met de naam Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack.

Unboxing

In het doosje vinden we wat documentatie en natuurlijk de powerbank zelf.

Design

De Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack is ongeveer zo dik als de Lenovo Moto Z Play waarop we deze hebben getest. Stiekem is dat verrassend dun. Toch krijg je een nette 2.200mAh aan extra accucapaciteit wanneer je deze Moto Mod op jouw smartphone klikt.

De Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack is voorzien van een rubber-feel achterkant. Hierdoor ligt het toestel met de Incipio erop toch prettig in de hand.

De Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack heeft geen eigen USB-C poort meegekregen. Hij is dus alleen te laden door hem op jouw Moto te klikken en de moto op de lader aan te sluiten. De smartphone zal dan eerst worden geladen en daarna pas de Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack. Wat hij wel toevoegt is de mogelijkheid om de combinatie draadloos te laden. Incipio heeft er namelijk een qI ontvanger in gelegd. Dit is waarschijnlijk dé reden om deze Moto Mod aan te schaffen.

Conclusie Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack

De Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack is een product zo simpel, dat er eigenlijk weinig over verteld kan worden. Eigenlijk is het ontbreken van een eigen USB aansluiting het grootste gebrek dat we bij deze powerbank hebben gevonden. Verder doet hij precies wat hij moet doen.

Beschikbaarheid

De Moto Mods Incipio Offgrid Power Pack is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.