Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFTTT behoort nu tot Friends of Hue

Sinds 2013 is het al mogelijk om via IFTTT slimme schakelingen voor Philips Hue lampen te ontwikkelen. Tot dan is het zo dat Philips Lighting IFTTT integreert door er een channel open te houden. Nu is het andersom. IFTTT is een partner geworden van het Friends of Hue programma.

Daarmee is de integratie tussen het Philips Hue platform en IFTTT nu vollediger dan ooit en mogen we verwachten dat schakelingen tussen de IFTTT applets en Hue een stuk sneller verlopen. Applets zorgen ervoor dat de lampen bijvoorbeeld in de kleuren van jouw voetbalclub knipperen op het moment dat ze ergens scoren.

Om de integratie te vieren heeft Philips ook een wedstrijd uitgeschreven. Een wedstrijd om de meest innovatieve koppeling tussen IFTTT en Hue te bedenken. De winnaar kan daarmee €2.000 winnen. Die applet deel je dan op de Philips Hue facebook pagina of tweet je met #HueOnIFTTT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.