IFA: Senic en Gira presenteren Friends of Hue lichtschakelaar

Philips heeft zelf heel wat rare lichtschakelaars voor Philips Hue ontwikkeld. Gelukkig komen er nu ook gewone opties aan. Senic en Gira lanceerden vandaag hun Friends of Hue Smart Switch in Berlijn.

De schakelaar kan enkel of dubbel worden uitgevoerd. Er komt zowel een witte, als een zwarte uitvoering op de markt. Zoals je gewent bent van Zigbee schakelaars, hebben deze geen batterij nodig. De energie om de schakelaar in te drukken, is voldoende om te communiceren.

Dubbele wandschakelaar van Gira en Senic

Bovendien kun je, met behulp van de Hue hub, nu ook naar buiten toe met de schakelaar. Zo kun je hem op deze manier bijvoorbeeld koppelen aan Apple HomeKit terwijl HomeKit zelf niet met Zigbee kan communiceren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram