Begin dit jaar werken de twee merken al eens samen, en nu doen ze dit opnieuw. Sennheiser lanceert de F703 waarbij het design van tassenfabrikant Freitag afkomstig is. Het leuke hieraan is dat iedere F703 letterlijk uniek is en onderdeel van een prachtig recyclingproces.

Iedereen die de tassen van Freitag kent, weet dat ze uniek zijn. Gemaakt van echt gebruikt vrachtwagenzeil en stoelriemen. Netjes gewassen en stevig aan elkaar gezet. Doordat ieder zeil een unieke bedrukking heeft en unieke beschadigingen is iedere tas ook uniek. Dezelfde filosofie is toegepast op de Sennheiser F703 uit de Urbanite series.

Freitag is verantwoordelijk voor de band van de F703. Deze loopt boven de RVS scharnieren en aluminium schuiven die de oorschelpen met de hoofdband verbinden. Daarnaast maakt Freitag ook het opbergtasje voor deze toch wel heel stoere hoofdtelefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.