Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Sennheiser hoofdtelefoon met hip FREITAG design

FREITAG is één van de eerste merken met mooie tassen en hoedjes gemaakt van gerecycled materiaal. Dat materiaal komt nu op één van de meest populaire Sennheiser hoofdtelefoons: de Urbanite. Het resultaat is een gelimiteerde oplage van 1500 ‘F703 SENNHEISER × FREITAG’ modellen met elk een compleet unieke stijl. De Sennheiser URBANITE heeft sinds de lancering naam gemaakt met zijn kraakheldere clubsound en urban design.
SENNHEISER × FREITAG modellen hebben een eigen unieke stijl. De roestvrijstalen scharnieren en aluminium sliders sluiten perfect aan op de kleurrijke hoofdband gemaakt van gerecycled FREITAG vrachtwagenzeil. Om het af te maken wordt elk model geleverd met een opbergetui gemaakt van hetzelfde materiaal als de hoofdband. “Deze limited edition hoofdtelefoon is de perfecte mix van Sennheisers innovatieve audiotechnologie en FREITAG’s visionaire aanpak om mooie producten te ontwerpen van recyclede materialen”, aldus Oliver Berger, Head of Global Design Management bij Sennheiser.

FREITAGxSENNHEISER_Trio_Photo Credit_Oliver Nanzig

Sennheiser URBANITE Serie
De F703 SENNHEISER × FREITAG is deel van de Sennheiser URBANITE serie. Het model levert door de combinatie van een intense bas en een zeer helder geluidsbeeld in het complete frequentiegebied een unieke clubsound. De URBANITE hoofdtelefoons zijn perfect voor gebruik met smartphones en tablets door de in-line afstandsbediening. De superzachte oorkussens isoleren de luisteraar van extern ruis en zorgen voor langdurig comfort. Oliver Brunschwiler, Head of Brand Communication bij FREITAG: “Door onze samenwerking met Sennheiser hebben we onze individuele stijl toegevoegd aan een hoogwaardig audioproduct. We zijn erg enthousiast over het resultaat en zijn ervan overtuigd dat de F703 SENNHEISER × FREITAG een genot is voor zowel oog als oor.”

De gelimiteerde oplage van 1500 F703 SENNHEISER × FREITAG modellen is vanaf vandaag beschikbaar in alle FREITAG winkels, geselecteerde FREITAG dealers, en via www.freitag.ch voor € 190,-.

FREITAGxSENNHEISER_TrioCase_Photo Credit_Oliver Nanzig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.