Sen.se introduceert het GuardPeanut beveiligingssysteem

In navolging van de ThermoPeanut die we gisteren in de review hadden, heeft Sen.se afgelopen week haar tweede Peanut sensor uitgebracht. De GuardPeanut. Een draagbaar beveiligingssysteem voor jouw spullen ofwel, een itemtracker met sirene.

In tegenstelling tot andere oplossingen, is de GuardPeanut geen itemtracker die alarm slaat wanneer deze te ver van de smartphone is. Nee, deze heeft bewegingssensoren. Je bevestigt hem op wat je wilt beveiligen en drukt op de knop. Bij beweging voert de GuardPeanut de functie uit die jij hebt geprogrammeerd. Dit programmeren kan via zowel de Android als de iOS app.

Dit kan het sturen van een notificatie zijn, maar ook het laten afgaan van een alarm wanneer iemand het object met de Sen.se erop wegneemt. Hij is zelfs aan een deur te bevestigen en kan afgaan wanneer de deur in beweging komt. Met andere woorden, deze heeft aardig wat functies om creatief mee te zijn.

Net als de ThermoPeanut is de GuardPeanut te koppelen met IFTTT. Op die manier kun je ook allerlei opdrachten uitvoeren wanneer de sensor wordt geactiveerd. Bijvoorbeeld het aandoen van Philips Hue lampen op het moment dat je de deur opent. Er valt heel wat mee te verzinnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram