Het zijn dé iconische merken als het gaat om wearables. Fitbit wat het geweldig doet in de wereld van de activity trackers en Pebble die naast Apple WatchOS en Android Wear het enige smartwatch OS is dat zich staande weet te houden. De twee zouden de krachten nu kunnen verenigen.

Het is nog niet duidelijk of na de overname nieuwe Pebble horloges blijven verschijnen. Het zou goed kunnen dat Pebble vooral voor haar technologieën wordt overgenomen. Zo is Pebble enorm goed in het werken met ePaper en hebben ze zelfs kleurendisplays van ePaper in de markt weten te zetten. Iets dat we zelfs bij de grote eReader producenten nog niet hebben zien gebeuren. Het zou ook kunnen dat Fitbit het ecosysteem van Pebble naar haar eigen lijn van smartwatches kopieert. FitBit bracht eerder al de Blaze uit, maar deze is qua functies sterk beperkt ten opzichte van de Pebble horloges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.