Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de beste techproducten van 2016, volgens de pers

Later dit jaar komen wij van GadgetGear natuurlijk met onze eigen innovatie en editor’s pick awards. Als voorproefje hebben ook wij meegewerkt aan de lijst met de beste producten van 2016. Het opvallendste merk hierin is Samsung. Dat ze met de Note 7 het slechtste product van 2016 hebben gemaakt zal niemand verbazen, maar met de Galaxy S7 Edge staan zo ook gewoon bovenaan de lijst voor het beste product.

En dan weten ze bij Samsung ook nog eens gewoon het beste merk van 2016 neer te zetten. Dit ondanks dat de communicatie rondom de Note 7 problemen echt wel wat beter zou kunnen. Laten we wel wezen, de Koreanen laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Maar nu even in detail.

Samsung staat met de Galaxy S7 Edge dan wel bovenaan als beste merk, maar heeft toch best grote concurrenten. De tweede plaats is overigens niet voor Apple. De tweede plaats is voor Google en ook op de derde plaats zien we geen Apple. Die plek is voor Huawei. Die laatste weet enorm goed te scoren als het om de prijs/kwaliteitsverhouding gaat.

Kijken we naar de complete lijst met beste producten, is dit wat we zien;

  1. Samsung Galaxy S7 (Edge)
  2. DJI Mavic Pro
  3. LG OLED TV
  4. Google Pixel (XL)
  5. Sony Playstation VR
  6. HTC Vive
  7. OnePlus 3
  8. Nintendo NES Mini
  9. Microsoft Xbox One S
  10. Samsung HW-K950

Benieuwd naar ons eigen lijstje? Traditioneel plaatsen we die niet voor het jaar er echt op zit. Gewoon zodat alle fabrikanten echt tot het einde van het jaar hebben. Vanaf 1 januari lees je alles over de voorkeuren van de redactie van GadgetGear.nl. Meer weten over de jury van bovengenoemde lijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.