Nanofixit lanceert haar vloeibare displaybescherming

Nanofixit heeft gisteren haar vloeibare displaybescherming gelanceerd in Nederland. De gel, die je aan brengt op het display van jouw smartphone, moet deze ijzersterk maken.

Het aanbrengen zou een kwestie van insmeren, in laten trekken en oppoetsen zijn. Daarna is de ‘bescherming’ in het display getrokken. Op dat moment zou het display sterk genoeg moeten zijn om krassen van sleutels e.d. te overleven. Het zou zelfs beter tegen stoten kunnen. Overigens zal het in theorie ook werken op de achterkant van jouw smartphone, als deze van glas is.

Andere voordelen zijn dat de gel waterdicht is (maar dat is jouw display al, de rand er omheen misschien niet), antibacterieel werkt (handig) en de hoeveelheid straling van het display terugdringt. Waarschijnlijk komt dit door de titanium deeltjes die in de gel zitten en zo onderdeel uitmaken van de coating. Het voordeel van deze vorm van schermbeveiliging is ook dat het op ieder toestel toegepast kan worden.

Beschikbaarheid

Een tube Nanofixit zal €14,99 gaan kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.