Logo GadgetGear.nl
Samsung Galaxy Z Flip5
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung legt de naam IronFlex vast, mogelijk voor de nieuwe Galaxy Z’s

Samsung behoorde tot de eerste generatie fabrikanten van smartphones met flexibel display. Voor die flexibele displays lijkt Samsung nu een nieuwe merknaam te hebben geregistreerd genaamd IronFlex. Een wel heel stevige naam voor haar flexibele displays.

En dat is heel slim van de Koreanen. Met de naam IronFlex straalt de productlijn stevigheid uit en dat is nou net het grote twijfelpunt voor veel mensen om over te stappen op smartphones met een flexibel display. Deze nieuwe branding kan juist die consumenten overtuigen om toch de overstap te maken. Zeker gezien 2024 het jaar is waarin we verwachten dat de productie van flexibele displays zo gemakkelijk is geworden, dat we ook in het middensegment deze optie op telefoons gaan zien. In de merknaamregistratie benoemde Smamsung overigens ook de mogelijkheid om deze technologie toe te passen op portable monitoren en tablets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.