Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GoPro geeft eigenaren van de Karma Drone een Hero 5 als schadevergoeding

Als je een terugroepactie doet, kun het natuurlijk bij een geld-terug actie houden. Of de software kreupel maken. GoPro laat zien dat het van Samsung’s aanpak heeft geleerd, en pakt het netter aan.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de Karma Drone van GoPro een vervelende bug kende. Zo nu en dan valt de stroom compleet uit tijdens het vliegen. Lastig natuurlijk en GoPro heeft letterlijk geen idee waar het aan ligt.

Toch wacht GoPro niet met een terugroepactie tot het een oplossing heeft gevonden. Eigenaren van een GoPro Karma Drone kunnen de drone direct terugbrengen en krijgen het geld terug. Daarnaast geeft GoPro voor iedere Karma Drone die retour komt, een GoPro Hero 5 camera aan de voormalig eigenaar. Gewoon om sorry te zeggen. Hoewel GoPro er financieel slecht voor staat, laat het bedrijf zien haar klanten serieus te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.