Als je een terugroepactie doet, kun het natuurlijk bij een geld-terug actie houden. Of de software kreupel maken. GoPro laat zien dat het van Samsung’s aanpak heeft geleerd, en pakt het netter aan.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de Karma Drone van GoPro een vervelende bug kende. Zo nu en dan valt de stroom compleet uit tijdens het vliegen. Lastig natuurlijk en GoPro heeft letterlijk geen idee waar het aan ligt.

Toch wacht GoPro niet met een terugroepactie tot het een oplossing heeft gevonden. Eigenaren van een GoPro Karma Drone kunnen de drone direct terugbrengen en krijgen het geld terug. Daarnaast geeft GoPro voor iedere Karma Drone die retour komt, een GoPro Hero 5 camera aan de voormalig eigenaar. Gewoon om sorry te zeggen. Hoewel GoPro er financieel slecht voor staat, laat het bedrijf zien haar klanten serieus te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.