GadgetGear.nl

GoPro geeft eigenaren van de Karma Drone een Hero 5 als schadevergoeding

Als je een terugroepactie doet, kun het natuurlijk bij een geld-terug actie houden. Of de software kreupel maken. GoPro laat zien dat het van Samsung’s aanpak heeft geleerd, en pakt het netter aan.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de Karma Drone van GoPro een vervelende bug kende. Zo nu en dan valt de stroom compleet uit tijdens het vliegen. Lastig natuurlijk en GoPro heeft letterlijk geen idee waar het aan ligt.

Toch wacht GoPro niet met een terugroepactie tot het een oplossing heeft gevonden. Eigenaren van een GoPro Karma Drone kunnen de drone direct terugbrengen en krijgen het geld terug. Daarnaast geeft GoPro voor iedere Karma Drone die retour komt, een GoPro Hero 5 camera aan de voormalig eigenaar. Gewoon om sorry te zeggen. Hoewel GoPro er financieel slecht voor staat, laat het bedrijf zien haar klanten serieus te nemen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten