Nieuw-Zeeland sluit Galaxy Note 7 gebruikers af

Samsung Galaxy Note 7 verbrand

Samsung is nog steeds druk bezig om Galaxy Note 7 smartphones terug te halen voor vernietiging. Toch zijn er consumenten die het toestel zo fijn vinden, dat ze er liever geen afscheid van nemen. In Nieuw-Zeeland onderneemt Samsung stappen om het retourneren te versnellen.

Samsung heeft het in Nieuw-Zeeland voor elkaar dat gebruikers worden afgesloten van het mobiele netwerk. Per 18 november kunnen Galaxy Note 7 smartphones niet meer online komen op de netwerken. Eerder al maakte Samsung het onmogelijk om de accu’s van de Galaxy Note 7 verder dan 60% op te laden. Stukje bij beetje maakt Samsung de toestellen onaantrekkelijker voor gebruik in de hoop snel alle toestellen weer terug te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.