GadgetGear.nl

Je Galaxy Note 7 inruilen op Schiphol, het kan

De Note 7 mag niet meer mee het ruim of de cabine van een vliegtuig in. Om te voorkomen dat reizigers vast komen te zitten wanneer ze een Note 7 gebruiken en moeten vliegen, zijn Samsung en elektronicawinkel Capi een samenwerking aangegaan.

Wanneer reizigers zich met een Galaxy Note 7 bij een Capi winkel melden, onderneemt de winkel meteen actie. Reizigers kunnen direct het aankoopbedrag van €849 retour krijgen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om dat bedrag meteen te besteden aan een andere smartphone. Natuurlijk hoopt Samsung dat Galaxy Note 7 gebruikers dan voor een andere Samsung kiezen.

De verwachting is dat vooral internationale reizigers gebruik zullen maken van deze actie. De Galaxy Note 7 is nooit in Nederland uitgeleverd. Alleen Nederlanders die hem uit het buitenland hebben gehaald, zouden in het bezit van een Galaxy Note 7 kunnen zijn.

Deze actie met Capi is onderdeel van het wereldwijde terughaalprogramma dat Samsung is gestart.

Reageren