Game of Gnomes Tuinkabouter
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Drie iconische sinterklaascadeaus

De goedheiligman komt eraan. En of hij nou met zwarte pieten, roetveegpieten of bikinipieten komt, hij brengt sinterklaascadeaus. En speciaal voor iedereen die nog een verlanglijstje moet maken, zochten wij alvast een paar iconische cadeautjes uit.

Voor ons sinterklaasfeest zijn we gaan shoppen bij Radbag. Het eerste iconische sinterklaascadeau dat we tegenkwamen is deze snijplank van Heisenberg. Heisenberg is de alterego van Walter White in de serie Breaking Bad. Daar komt ook de uitspraak Let’s Cook vandaan. Want zo wordt het proces genoemd om de blauwe crystal meth van Walter en Jesse te maken.

Heisenberg Let's Cook!

Het betreft een snijplank van bamboe. Een mooi, snelgroeiend natuurproduct, maar wel één met een belangrijke waarschuwing. Het staat er niet op, maar deze snijplank kan echt niet in de vaatwasser. Door de werking van de strips bamboe zal hij barsten.

Darth Vader Drinkfles

Het tweede iconische sinterklaascadeau dat we vonden was deze drinkfles van niemand minder dan Darth Vader. Een plastic drinkfles. Vooral voor jonge kinderen is de fles handig omdat ze lekker veel grip hebben op het masker van de iconische antiheld uit de Star Wars filmreeks.

Game of Gnomes Tuinkabouter

We sluiten onze zoektocht af met niets minder dan een tuinkabouter. Inderdaad. De serie Game of Thrones wordt genadeloos op de hak genomen met deze Game of Gnomes tuinkabouter. Zittend op een ijzeren troon die bestaat uit tuingereedschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.