Inspiratie te kort voor Vaderdag? Samen met de redactie van JustForKoks.nl hebben we een kleine selectie toffe cadeaus uitgezocht die ideaal zijn als cadeau voor hem.

WeGrill kerntemperatuurmeter

We zijn gaan shoppen tussen de BBQ gadgets van Radbag en vonden daar een aantal items met een ultiem WOW gevoel. Als eerste natuurlijk deze WeGrill bluetooth kerntemperatuurmeter. Oké, die was even heel erg ruk omdat hij het niet deed in combinatie met Android 7 smartphones. Maar dat lijkt nu te zijn opgelost en dus is het een heel interessant alternatief voor de veel duurdere Weber iGrill. Bovendien gebruikt deze dezelfde thermische sensoren om de kerntemperatuur te meten. Een ideaal cadeau voor hem dus.

Heb je toch nog problemen met jouw Android versie van de app, check dan even de machtigingen. Zet daar de machtiging voor locatie even uit. Heeft het ding namelijk niet nodig, maar dat schijnt wel in de weg te zitten om via bluetooth verbinding te leggen. Of zoals ze bij Rivella zeggen, een beetje vreemd maar wel lekker.

Overigens zit er standaard in de verpakking maar één temperatuur sensor. Er is ondersteuning voor twee sensoren, dus wij kochten er een losse bij.

Star Wars Darth Vader ovenhandschoenen

Pik je jouw stukjes vlees van de grill, dan doe je dat natuurlijk geheel in stijl. Zeker wanneer het op 4 mei een heerlijke dag is om te grillen (May the 4th be with you enzo). Met deze siliconen handschoenen ben je erg goed beschermd, mits je kleine handjes hebt. Zo ondervond de redactie van JFK.

Firesteel

Echte mannen BBQ’en op echte kolen… en echte mannen met tijd teveel maken ook dat vuurtje zelf aan. Gewoon vanaf een goede vonk. En als het gaat om het maken van hele fijne vonken, is er maar één merk top of mind. Het Zweedse Firesteel. Met dit setje maak je zonder moeite de mooist vonken van waaruit je jouw firepit verder in de fik kunt zetten. Ah heerlijk.. spelen met vuur :-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.