Aftershokz brengt ultrasone headsets naar Nederland

Aftershokz heeft vandaag twee nieuwe headsets met kaakbeengeleiding gelanceerd. De twee headsets maken gebruik van ultrasone geluidsgolven die via het uiteinde van het kaakbeen de gehoorgang in gaan.

Naast dat het enorm interessant is om dit te ervaren, is het zeer handig voor sporters. Die kunnen muziek luisteren, maar horen tegelijkertijd alles dat om hen heen gebeurd. Tijdens het hardlopen of fietsen hoor je dut de aanwezigheid van het andere verkeer op de weg. Dit maakt deze vorm van muziek luisteren zeer veilig. Een ander voordeel is dat je gewoon een gesprek kunt blijven voeren.

Trekz Titanium

De Trekz Titanium is het topmodel uit de serie. Volledig draadloos te gebruiken en zweetbestendig. Het frame is gemaakt van titanium zodat het licht, maar ook zeer sterk is. De accu van de Trekz Titanium gaat zes uur mee.

aftershokz-trekz-titanium

Sportz Titanium

Een stukje goedkoper is de Sportz Titanium. Deze is niet draadloos, maar heeft wel een eigen accu om de ultrasone trillingen te kunnen maken. Deze accu gaat wel 12 uur mee. Ook deze is zweetbestendig.

aftershokz-sportz-titanium

Beschikbaarheid

De Aftershokz Trekz Titanium gaat €149,99 kosten. De Aftershokz Sportz Titanium €69,99. Onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events