Apple iPhone 7
Arjan Olsder
Arjan Olsder

De handigste iPhone 7 gadgets voor de herfstvakantie

De iPhone 7 ligt net in de schappen en de herfstvakantie komt eraan. Hoe zorg je er voor dat je met jouw iPhone 7 de ultieme herfstvakantie gaat beleven? Wij zochten het even voor je uit.

Natuurlijk kennen we allemaal de Apple Airpods, maar is dat genoeg voor de audiofiel? Bij lange na niet natuurlijk. En dan kun je wel balen dat Apple gestopt is met de 3,5mm audio-aansluiting, bij JBL snappen ze dat dit mogelijkheden biedt. Tijdens de IFA kwam JBL als eerder met de Reflect Aware in-ear headset met Lightning aansluiting. Niet alleen briljant omdat je geen verloopkabel nodig hebt, maar vooral omdat JBL er haar eigen DAC (Digital Audio Converter) in heeft gelegd. Zo heeft het merk meer controle over de kwaliteit van de  muziek.

jbl-reflect-aware

Een nieuwe smartphone verdient optimale beveiliging, zonder dat deze duidelijk aanwezig is. Bij Gear4 hebben ze iPhone 7 covers in de Black lijn. Deze lijn covers is voorzien van D3O. Dit is een materiaal dat zacht is wanneer je het rustig indrukt, maar bij de impact van een val ineens keihard wordt. Een mooi stukje natuurkunde dat zich sierlijk om jouw nieuwe iPhone 7 buigt. Zo hoef je niet bang te zijn dat jouw iPhone 7 het einde van de herfstvakantie niet haalt.

gear4-d3o

Tegenwoordig ontkom je ook bij de iPhone 7 niet aan een powerbank. Al helemaal niet wanneer je een Pokémon Go speler bent. Maar dit moet natuurlijk wel een powerbank in stijl zijn. Het liefst een slimme. Wat ons betreft komen de Mophie Powerstation 5X en Powerstation 8X in beeld. Deze slanke powerbanks zijn voorzien van bluetooth en houden jouw smartphone op de hoogte van hoeveel stroom ze nog bevatten. Zo kan de app van Mophie je waarschuwen wanneer het tijd is om jouw powerbank weer op te laden. Daarnaast bevatten deze powerbanks een slim systeem. Wanneer ze verbonden zijn tussen de lader/computer en jouw iPhone 7, zullen ze eerst de iPhone 7 opladen en pas daarna zichzelf. Slim! Welke gadgets gebruik jij in de herfstvakantie?

Mophie-Powerstation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.