Wanneer je wil weten waar je aan toe bent met een powerbank, moet je het meestal met 2 LED lampjes doen die je een grove indicatie geven van de accustatus. Mophie, één van de pioniers op het gebied van powerbanks, gaat nu een hele stap verder. De nieuwste serie bevat modellen met bluetooth ondersteuning.

De nieuwe Mophie powerbanks vallen op in hun design. Niet alleen doordat Mophie een mooie aluminium behuizing heeft ontworpen, maar omdat de twee topmodellen uit de serie zijn uitgerust met Bluetooth.

De Powerstation 5X en de Powerstation 8X kunnen via een speciale app de accustatus van de powerbanks beheren. Zo zie je exact hoeveel stroom je nog hebt en wanneer het een goed moment is om de powerbank op te laden. Via tips van de app helpt de Powerstation powerbank je zo lang mogelijk plezier te hebben van de accu die erin zit.

Daarnaast bevatten de3X, 5X en 8X ook pass7through technologie. Wanneer je de Powerstation tussen laptop en smarthone hebt hangen, zal de powerstation zorgen dat de laadstroom wordt gebruikt om eerst de smartphone te laden en pas daarna de powerstation. Zo vertrek je altijd met een geladen smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.