Bevrijdt de USB-C poort op jouw smartphone met de HyperDrive

Het is even simpel als briljant, de nieuwe HyperDrive van Hyper. Een USB-C hub, zo klein dat hij prima onder een smartphone past. Hyper lanceert de HyperDrive nu, op het moment dat Google haar Pixel lijn heeft uitgebracht. Uiteraard zijn al die smartphones voorzien van USB Type-C.

De HyperDrive 3-in-1 Connection Kit, zoals hij volledig heet, is een zeer veelzijdige USB hub. Je krijgt met de HyperDrive 3-in-1 Connection Kit toegang tot een SD kaartlezer, MicroSD kaartlezer en een volwaardige USB 3.0 poort.

Er zijn inmiddels aardig wat USB Type-C apparaten, dus Hyper is mooi op tijd met deze release. Zelf hebben ze al wat tests gedaan om te kijken waar de HyperDrive allemaal mee overweg kan. Dit zijn de toestellen die gegarandeerd werken:

Beschikbaarheid

De Hyper HyperDrive 3-in-1 Connection Kit gaat $19,99 kosten. EU prijzen zijn nog niet bekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram