De Pokédrone komt niet, de Skeye Nano 2 FPV wel

Het is geen schokkend nieuws. We hadden het eigenlijk al wel verwacht. TRNDlabs heeft de lancering van de Pokédrone geannuleerd. Dit om ‘technische en juridische’ problemen. Toch gaan we de kleine drone wel zien. Nu met de naam Skeye Nano 2 FPV.

De TRNDlabs Skeye Nano 2 FPV is een kleine drone met videocamera en WiFi aan boord. Om in Pokémon Go taal te blijven, het is een evolutie op de Skeye Nano drone ;-).

Met de WiFi verbinding aan boord van de TRNDlabs Skeye Nano 2 FPV is het mogelijk om het beeld van de camera direct naar een smartphone te sturen. Deze klem je dan weer op de controller van de Skeye Nano 2 FPV.

De vernieuwing zit hem niet alleen in het live streamen vanaf deze drone. De Skeye Nano 2 FPV is nu ook in staat zelfstandig op te stijgen en te landen. Zo wordt het vliegen een stuk gemakkelijker. Zeker wanneer je de Skeye Nano 2 FPV als selfie drone gaat gebruiken, zijn dit soort hulpmiddelen erg prettig.

Hoewel er wat meer hardware in zit, is de vliegtijd gelijk gebleven aan de Skeye Nano drone. 5 minuten op 30 minuten laden. Bovendien kan de camera nu in 720p video’s opnemen en dit maakt ze een stuk bruikbaarder. Foto’s worden vastgelegd op 2 megapixel.

Beschikbaarheid

De TRNDlabs Skeye Nano 2 FPV is nu beschikbaar voor €129.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events