Pokémon Go verkeersborden, baantjes en drones

Afgelopen week was dé week van de game die je hier officieel niet kunt spelen. De eerste mobiele game van Nintendo haalt wereldwijd het nieuws. Hier wat van de Pokémon Go nieuwtjes uit Nederland.

We starten om de hoek van de redactie. De Vierdaagsefeesten komen eraan. De organisatie heeft ontdekt dat onder de 1,5 miljoen bezoekers zeker al 4.000 Pokémonjagers zullen zitten. Daarom ontwikkelde de organisatie bovenstaand bord waarvan er veertig op drukke punten worden gezet.

Ondertussen wist Media Markt te melden dat de verkopen van powerbanks flink in de lift zitten. Niet vreemd overigens. Het laden van kaarten en werken met de camera slurpt de accu zo leeg. Media Markt meldde een stijging van 170%! Gelukkig valt er volop te kiezen.

Uitzendbureau Young Capital springt ook handig in op de rage. Daar zoeken ze deze zomer Pokémon trainers die flexibel inzetbaar zijn. Het doel? Spokéstops in studentensteden in kaart brengen. Het Salaris bestaat uit PokéCoins.

Last but not least, de Pokédrone. Eerder deze week wisten we al te melden dat het mogelijk is om te cheaten met behulp van een Drone. Het Nederlandse TRNDlabs speelt hier handig op in. Hun nieuwste drone is per direct omgedoopt tot Pokédrone. Wanneer je deze met de app op jouw smartphone verbindt, zal deze de GPS coördinaten en het camerabeeld doorgeven aan Pokémon Go. Hierdoor is het een stuk gemakkelijker om Pokémon op lastige plekken te vangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram