Plex introduceert de Plex Cloud

Als je Plex kent heb je waarschijnlijk een NAS in huis. Daarop heb je een lading films, series en misschien zelfs muziek die je via Plex deelt. De noodzaak om eigen hardware te hebben lijkt nu verleden tijd. Plex gaat de cloud in.

Met de Plex Cloud hoef je geen zorgen te hebben of jouw NAS wel snel genoeg is om jouw Full HD films te streamen. De software draait op de Amazon Cloud en regelt zelf voldoende rekenkracht voor jouw stream. Door zelf gebruik te maken van de Amazon Drive opslagdienst, kun je oneindig veel films en series online opslaan. Nieuwe harddrives kopen is dus niet langer nodig.

https://www.youtube.com/watch?v=DcWK3ealy9Y

Plex Cloud gaat nu in beta. Iedereen met een Plax Pass account ‘kan’ een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan de cloud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.